Anunt – inscrieri ateliere !

Anunt important! Stimati parinti, apelam la intelegerea dumneavoastra. Pentru ateliere este necesara inscrierea cu cel putin 12 ore inainte pentru ca nu avem altfel cum sa le pregatim. Deocamdata, atat se poate. De cele mai multe ori, organizam ateliere in parteneriat cu alte firme/persoane care ne solicita la randul lor, numarul de persoane inscrise la ateliere, ca sa isi pregateasca materialele. Toti partenerii impun un numar minim de persoane pentru care organizeaza atelierele. Asa este peste tot. Da, este o chestiune legata de costuri si de eficientizarea timpului si este o situatie normala, pe care o putem intelege.

Ni se intampla sa anulam seara ateliere pentru ca nu sunt suficiente persoane inscrise. Pe noi nu ne avantajeaza situatia, clientii inscrisi sunt dezamagiti si nici partenerii nu sunt fericiti. Se intampla si asa! Putem intelege, avem multe ateliere, nu se realizeaza toate. Partea si mai urata este ca inainte de atelier se inscriu de fiecare data 3-6 persoane. Si se intampla fix la atelierele anulate 😄. Minunea apare in cele 30 de min de dinaintea atelierelor anulate. Parca cineva s-ar juca cu noi toti implicati😁. Asa ca, pe langa faptul ca persoanele care se inscriu pana la anularea evenimentelor sunt dezamagite, si noi cu ele (partenerii de asemenea), dimineata, cand anuntam ca evenimentul este anulat, mai avem si noii doritori foarte suparati ca am anulat evenimentul 🤣.

Ca sa fie din ce in ce mai bine pentru toata lumea, va propunem ca inscrierile sa se faca macar cu 12 ore inaintea atelierelor, acolo unde se poate. Daca tot va doriti sa participati, ajuta sa va inscrieti mai din timp 😅.

O seara faina!

Mama lui Matei

admin

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.