Engleza distractiva

Ofera-i copilului tau un start bun in procesul de invatare a limbii engleze!

Duminica 9 Iunie ora 11:00 prin “Atelierul de Engleza Distractiva”, vizam familiarizarea copilului cu o lume interculturala. Ne vom folosi de joaca, muzica, dans si de cunostintele trainerului Sarah Key (Alexandra Stoian).

ATENTIE, aceste intalniri nu sunt cursuri de limbi straine si nu intentioneaza sa le inlocuiasca. Scopul lor este de a obisnui copiii sa se simta confortabil intr-un mediu in care se vorbeste limba engleza.

Coordonatorul, Sarah Key, are peste 11 ani experienta in training, perioada in care a lucrat atat cu adultii cat si cu copii, din Romania si din alte tari. Pe langa faptul ca vorbeste mai multe limbi straine (Engleza, nativ), Sarah creaza o atmosfera frumoasa la ateliere, ingloband pe langa cunostintele de limba engleza, experienta ca solist vocal, abilitatile dezvoltate de public speaker, dar si experienta ca mama si cea in lucrul cu copiii dobandita organizand alte ateliere similare. Metodele pe care le utilizeaza combina stilul traditional, confortabil, cu cel modern, interactiv.

Detalii organizatorice:
• Durata atelier: 90 min.
• Nr. copii: 6-8
• Varsta recomandata: 2-5 ani
• Cost: 50 ron/copil (parintii nu platesc, urmatorii copii al familiei platesc 25 ron/copil)

Structura atelierului:
* 40 min. activitati in limba engleza
+ 50 min. joaca libera in centrul de joaca Matei din Tei – Centru de joaca educativa

Accesul se face in baza programarii. Inscrierile se fac la: contact@mateidintei.ro sau la 0724 021 332.

admin

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *