Atelierul de pictura

Stiti copii carora nu le place sa deseneze sau sa picteze? Dar copii pasionati de pictura, stiti? Aduceti-i pe toti la noi! 🙂 Suntem siguri ca fiecare dintre ei isi va gasi cel putin o tehnica de pictura cu care sa rezoneze si pe care, ulterior, sa si-o perfectioneze.

De ce recomandam parintilor sa-i indrume pe copii spre pictura, inca de la varste fragede? Iata cateva motive:
– Indiferent de varsta “artistului”, pictura este o forma de comunicare ce utilizeaza un limbaj personal. Este de preferat sa ne incurajam copiii sa se exprime prin cat mai multe forme si sa se descopere prin ele;
– Prin pictura, copilul se detaseaza de lumea reala si intra in propria lume, in care orice este posibil. Limitele ii sunt impuse doar de creativitatea sa. Prin antrenament continuu si sustinut, aceste limite vor deveni din ce in ce mai indepartate.
– Pictura imbunatateste mobilitatea mainilor. Copilul va invata sa tina intre degete o pensula, creioane si pasteluri, inca de mic.
– Pictura creaza oameni frumosi. Copilul va dezvolta simtul estetic dar, in acelasi timp, va exersa lucrul intr-un mediu necompetitiv, va avea satisfactia lucrului bine facut, isi va cultiva stima de sine, personalitatea si individualitatea.
– Pictura imbunatateste capacitatea de concentrare si dezvolta inteligenta emotioanala.

De ce sa vii la “Atelierul de Pictura” de la Matei din Tei?
– Vei gasi cel putin o tehnica de pictura de care copilul tau sa fie atras. Acesta va experimenta cel putin doua tehnici de pictura la fiecare atelie, deci, va cunoaste cel putin 8 tehnici, dupa primul modul.
– Coordonatorul este o persoana tanara, o fira joviala si placuta, un artist, cu studii de Arte si Pedagogie si cu experienta in a lucra cu copiii cu varste mai mici de 5 ani.
– Copilul beneficiaza de distractie de buna calitate (va socializa, va rade, isi va face prieteni cu aceeasi pasiune) si va invata lucruri noi.
– Fiecare atelier cuprinde si o sesiune de joaca libera in centrul nostru de joaca. Gasiti aici o atmosfera familiala, un spatiu bine luminat, aerisit si curat, jucarii de calitate si educative, majoritatea din lemn.
– Dupa fiecare atelier, copilul isi va duce acasa propria opera de arta.
– Parintele poate sa ramana in camera alaturata pe parcursul atelierului. Facem cinste cu cafea, WiFi si carti pentru lectura .

Ne vedem in fiecare marti, in intervalul orar: 18.30 – 20.00.

Durata atelier: 90 min

Structura atelier:
• 45 min atelier de pictura;
• 45 min joaca libera.

Cost: 50 ron/sedinta

Coordonator: Gurau Claudia Iuliana, artist plastic, licentiata in Arte, cu studii de Pedagogie, peste 5 ani de experienta in activitati desfasurate impreuna cu copiii.

Accesul se face in baza programarii. Inscrierile se fac la: contact@mateidintei.ro sau la 0724 021 332.

Va asteptam cu chef de joaca si de pictat!

admin

There are 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *